Tejfölös uborkasaláta

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 1 szál kígyóuborka
  • borecet, cukor, só ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 mokkáskanál pirospaprika
  • 1 késhegynyi őrölt bors
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

Az uborkát megmossuk, törlőkendővel megszárítjuk. Vékonyan felvágjuk, egy nagyobb tálba tesszük. Megsózzuk. Egy kisebb tálkában kikeverünk borecetet, cukrot (vigyázzunk, ne legyen több másfél decinél a víz), majd belekeverjük a zúzott fokhagymát. Kis tálkákban tálaljuk. Mindenki ízlés szerint összekeveri tejföllel.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.